Médiatartalom-szolgáltatás

Ez a szolgáltatás cégünk főtevékenysége. Több neves szerkesztőséget (online és nyomtatott média, valamint rádió, tv) látunk el különféle híranyagokkal, témákkal vagy segítjük munkáját (például rádióműsor lebonyolítása, asszisztencia, szerkesztés) az igényeknek megfelelően.


A MediaworX az új- és a hagyományos média működésében is aktívan részt vesz. A velünk kapcsolatban álló lapkiadók számára megjelenésre teljesen előkészített híreket szerkesztünk és juttattunk el kommunikációs eszközeink segítségével. A cég munkatársai képesek egy-egy kiemelt hír kapcsán háttér-összeállítások, hírmagyarázatok, vagy akár egy teljes rovat megjelenésre kész elkészítésére. Felveszik a kapcsolatot az érintett személyekkel, interjúkat készítenek, kikérik különböző prominens személyiségek véleményét.

Ott vagyunk!

A MediaworX gyakran van jelen különböző rendezvényeken, eseményeken, ahonnan akár már a történések közepette is híreket küldünk az erre igényt tartó - például internetes - szerkesztőségeknek, vagy bejelentkezünk a rádióműsorba. Természetesen a hírekhez elektronikus formátumban igény esetén képeket vagy adásképes hangzóanyagokat is biztosítunk. Tevékenységünket nem csak médiavállalatok számára végezzük - vállaljuk például vállalati honlapok híreinek frissítését, elektronikus hírlevelek elkészítését.
Több, folyamatosan frissülő tematikus linkgyűjtemény tartalmát is mi szerkesztjük, ilyen például a http://parkolas.lap.hu, az http://e-szamla.lap.hu és a http://podcasting.lap.hu is, ahol önnek hirdetési lehetőséget (banner, szponzorált link) tudunk biztosítani, valamint a MediaworX készíti a vipcast.hu oldalon elérhető magyar nyelvű podcastot is. (Lásd reklámtevékenységünket.)


Keressen minket elérhetőségeinken!  MediaworX | Szolgáltatásaink

Médiatartalom-szolgáltatás (főtevékenység)

Reklámtevékenység, hirdetési szolgáltatás

Irodai-titkári-ügyviteli szolgáltatás

Fordítás


© 2002-2008 MediaworX | Minden jog fenntartva. | e-mail |