14 év után új néven folytatjuk!

2015. 04. 10. | Szerző: Szalay Dániel
Tisztelt jelenlegi és jövendő Ügyfeleink, kedves Partnereink!

14 év után a MediaworX 2015. április 9-i hatállyal vipcast Media néven folytatja tovább tevékenységét. Kérjük tisztelt Partnereink megkülönböztetett figyelmét, mivel ekkortól csak a vipcast Media névre kiállított számlákat tudjuk befogadni.

Digitális Talkshow mindenkinek - a vipcasten

2015. 01. 30. | Szerző: mediaworx
A digitális világ témáival előszeretettel foglalkozó csapat, amelyet a Petőfi Rádióban elindított Netidők műsorból ismerhetünk, új tartalomszolgáltatással jelent meg: podcast műsort indítottak „Digitális talkshow mindenkinek” címmel. A kifejezetten a netes közönség számára készülő produkció újabb kiadásait a MediaworX által üzemeltetett a vipcast.hu> oldalon lehet megtalálni.

Tovább bővülő portfólió

2014. 01. 17. | Szerző: mediaworx
Tovább bővült a MediaworX médiaportfóliója.

Adatváltozások

2013. 05. 04. | Szerző: mediaworx
Tisztelt Partnereink! Bankszámlaszámunk és több más céges adatunk megváltozott.

A Figyelő jövőjéről a vipcasten

2011. 07. 18. | Szerző: mediaworx
A Figyelő helyzetéről és jövőjéről, illetve médiapiaci aktualitásokról nyilatkozott a MediaworX portfóliójába tartozó vipcast.hu magyar nyelvű beszélgetős podcastnak adott interjúban Ruszkai Nóra, a Sanoma Media Budapest Zrt.-től a lapot nemrégiben átvevő Word Communications Kft. kiadó szaktanácsadója, a Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese.

Megújultak a parkolással és az auditálással foglalkozó oldalaink

2009. 06. 13. | Szerző: Szalay Dániel
Új köntöst kaptak néhány nappal ezelőtt a Lap.hu oldalak, így a parkolással és az auditálással kapcsolatos site-jaink is korszerűbbek lettek, emellett számtalan új funkció is megjelent a lapokon.

Negyedik

2009. 03. 07. | Szerző: mediaworx
A HírTV "Negyedik" című internetről, médiáról szóló műsorának vendége volt Szalay Dániel.

Hirdetési helyek a parkolás.lap.hu tematikus oldalon

2005. 10. 18. | Szerző: mediaworx
parkolas.lap.hu - ingyenes parkolás, fizetőparkolók, parkolóházak Szeptemberben elindult és azonnal népszerű, látogatott oldallá lett a parkolas.lap.hu katalógus. Amennyiben szívesen elhelyezné bannerjeit a már említett honlapon, vagy szeretné internetcímét a lapon kiemelten megjelentetni, lekötheti hirdetési helyét a MediaworX-nél!

Multimédiás kiadvány a MODEM IDŐK-ről

2005. 06. 15. | Szerző: mediaworx
Duplarétegű DVD-melléklettel jelentette meg a Magyar Rádió azt a 300 oldalas könyvet, amely a Petőfi Rádió tízéves születésnapját ünneplő számítógépes talkshow műsorának és online tartalomszolgáltatásának történetéről és annak digitális világáról szól. A kiadvány elkészítésében többek között Szalay Dániel is segédkezett, aki a műsor online szerkesztője és produkciós asszisztense.

Média Hungary 2005

2005. 05. 28. | Szerző: mediaworx
A MediaworX ismét tudósított Tihanyból, a Média Hungary konferencia idei rendezvényéről. A helyszínről az általa legérdekesebbnek tartott információkkal bejelentkezett Szalay Dániel a Kossuth Rádió Digitális c. műsorába, és tudósítást küldött a Prim Online-nak és a Magyar Rádió Online-nak.

Hannoveri médiakonvergencia MediaworX módra

2005. 03. 29. | Szerző: mediaworx
A Hannoverbe vezető 1200 kilométeres út igen hosszú tud lenni: a mikrobusz, amin Szalay Dániel is utazott, megpördült a jégen Bécs után és szalagkorlátnak ütközött, de azért ez nem akadályozta meg abban, hogy a világ egyik legnagyobb informatikai kiállításáról, a CeBIT helyszínéről tudósítsa az RTL Klub Infománia c. műsorát, a Magyar Rádiót, továbbá a PC World havilapot...

Web.ajánló a Figyelőben Szalay Dánieltől

2005. 01. 11. | Szerző: mediaworx
A Figyelő című hetilap 2004. december 21-i számában "Blog és média" címmel megjelent Web.ajánlóban Szalay Dániel kedvenc honlapjaiba kapunk egy kis rövid betekintést.

Magyarság az Információs Társadalomban

2003. 11. 14. | Szerző: Szalay Dániel
Az elmúlt két napban Erdélyből tudósítottuk a Prím Online-t, ahol az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által szervezett két napos konferencián és üzletember-találkozón a határon túliak és az anyaországban élő magyarok "internetes újraegyesítéséről", illetőleg a határokon átívelő gazdasági együttműködés lehetőségeiről esett szó.

Ismét az Internet Hungary konferencián

2003. 10. 29. | Szerző: Szalay Dániel
Tudósításokkal, hírekkel láttuk el a legrangosabb magyar internetkonferencia helyszínéről, Tihanyból két napon át több (köztük nyomtatott és internetes) médiumot. Cikk olvasható a Metro újság informatikai mellékletében és a Business Online c. lapban, helyszíni beszámolókat olvashatnak a Prím Online-on...

Fürge tigris távmunkában

2003. 06. 21. | Szerző: Csapó Ida
A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) hivatalos lapjában, a Magyar Sajtóban (MASA) jelent meg ez az interjú. A rövid cikk a távmunka, az internetes újságírás előnyeiről szól.

Média Hungary 2003

2003. 05. 22. | Szerző: Szalay Dániel
A MediaworX hírügynökségi szolgáltatóként ismét "szolgálatban" volt a tihanyi konferencián. A Prím Online szerkesztőségét tudósította a médiakonferencia internetes sajtóra vonatkozó híreiről.

Medgyessy-Beck találkozó az Országházban

2002. 12. 16. | Szerző: Szalay Dániel
A MediaworX hírügynökségi szolgáltatóként képi és szöveges információkkal látta el a Prím Online szerkesztőségét Medgyessy Péter miniszterelnök, Kovács Kálmán informatikai miniszter és Beck György (HP Magyarország) találkozójáról, amire a mai napon került sor az Országházban.

Internet Hungary 2002

2002. 11. 04. | Szerző: Szalay Dániel
A MediaworX hírügynökségi szolgáltatóként képi és szöveges információkkal látta el a Prím Média szerkesztőségeit az Internet Hungary 2002 kétnapos tihanyi konferenciáról. A rendezvényről készült átfogó tudósításaink az Internet Kalauzban és a Trend Monitorban nyomtatásban, valamint a Prím Online-on elektronikus úton tekinthetőek meg.

Médiahajó 2002 - idén is sikeres részvétel

2002. 10. 07. | Szerző: Szalay Dániel
Ismét képviseltette magát a Médiahajó egynapos közéleti kiránduláson a MediaworX...